Finno Solutions Oy

Tietoa

Yrittäjä

Kari Kivistö

Kari on monipuolisen teknisen kokemuksen omaava automaatioalan ammattilainen, peruspirkanmaalainen maailman kansalainen. Työuransa aikana Kari on työskennellyt menestyksellä useissa erityyppisissä automaatioprojekteissa tuotekehitys-, käyttöönotto-, koulutus- sekä ylläpitotehtävissä niin Suomessa kuin ulkomailla. Karin työkaluja ovat PLC-ohjelmointi kaikilla yleisimmillä työkaluilla, erityisesti B&R ja Melsec. Suunnittelussa Eplan.
Fasilitaattori, Kouluttaja

Tiina Lakkaneva

Tiina vastaa yhteistyöprojektien kick-offeista ja tsekkaa taustalla, että projektit etenevät sovitusti. Tiina on todella kokenut fasilitaattori, hän on erikoistunut virtuaali- ja hybridikokousten fasilitointiin.

Muovin Asiantuntija

Tapani Smått

Tapani on muovialan erikoiskonsultti jo kolmannessa polvessa – Tapanin isoisä Kyösti oli rakentamassa muoviteollisuutta Suomeen ja Rauno isä jatkoi siitä pitkän uran. Nyt Tapani on kehittämässä Suomen kiertotaloutta muovin osalta monella eri sektorilla.
VISUALISOINTI

Iita Lakkaneva

Iita on meidän “taiteellinen johtaja” – hän saa pixelit ja fontit paikalleen sekä käyttöliittymien värityksen tälle vuosituhannelle.

Verkostot

elmation.fi

Elmation Oy

Elmation Oy on teollisuuden koneiden sähköistäjä ja alan kansainvälisten johtavien konevalmistajien kumppani. 

Elmation Oy on Finno Solutions Oy:n ensisijainen keskusvalmistaja.

formek.fi

Formek Engineering Oy

Formek Engineering Oy on  pirkanmaalainen insinööritoimisto. Teemme tiivistä yhteistyötä yrittäjä Jani Mäkipään kanssa mekaanisten ratkaisujen toteutuksessa.

 

denovo.fi

Denovo Oy

Denovo Oy on merkittävä yhteistyökumppani laajoissa automaatioprojekteissa. 

Shopping Cart